#pulautioman

To truly experience the beauty of Tioman, hop on our snorkelling boat and discover amazing marine life near our shores. ⁣
⁣
 : @berjayatiomanresort_official
 : www.berjayahotel.com/tioman ⁣
⁣
#berjayahotelsresorts #berjayatiomanresort⁣

To truly experience the beauty of Tioman, hop on our snorkelling boat and discover amazing marine life near our shores. ⁣ ⁣ : @berjayatiomanresort_official : www.berjayahotel.com/tioman ⁣ ⁣ #berjayahotelsresorts #berjayatiomanresort

 PAKEJ PULAU TIOMAN

Harga bermula dari RM329 seorang untuk Pakej 3 hari 2 malam

PACKAGE INCLUDE
.
 Ferry Ticket
 2 Night
 Welcome Drink
 5 x Buffet Meal ( 2Breakfast 1Lunch 1Dinner 1BBQ Dinner)
 4 Checkpoint Snorkeling Activity

Senang dah include semua dah, bawak duit sikit2 je kot nak beli apa2 dalam pulau

Berminat whatsapp 019-974 2566 terus ye nak tau details

#pakejmersing #pakejpulaumersing #kepulauanmersing #pakejpulautinggi #visitjohor 
#pakejbajet #pakejredangmurah #redangmutiara  #redanglagoon #redangreef #pakejredangmurah #pakejpulauredang #pakejpulauredangmurah #pakejredang2019 #pulaukapasmurah
 #pakejpulaukapas #pakejpulaukapasmurah #pulaumersing #pakejpulau  #pakejpulaumurah #pakejpulaumalaysia #pulauredang #pulauperhentian #pulaukapas #pulautioman #ilovetravel #cuticutimalaysia #beachlover #bazaarpaknil #mattafair2019

PAKEJ PULAU TIOMAN Harga bermula dari RM329 seorang untuk Pakej 3 hari 2 malam PACKAGE INCLUDE . Ferry Ticket 2 Night Welcome Drink 5 x Buffet Meal ( 2Breakfast 1Lunch 1Dinner 1BBQ Dinner) 4 Checkpoint Snorkeling Activity Senang dah include

️️ @_nrlamyra Janganla lama sangat merajuk seramm ni . ⁣
⁣
Macam mana nak korang pujuk perempuan merajuk ???? 🤔. ⁣
⁣
Comment sikit cara-cara korang,⁣
Ra'id tak pandai .⁣
Adessssss 🤣. ⁣
⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#TiomanIsland #Tioman #MalaysiaTrulyAsia #Pulau #PulauTioman #PackagePulauMurah #TripPulau #PercutianBudget #HolidayPackage #BeachBoy #Coral #CoralView #Dive #Snorkeling #SnorkelingTrip #Freedive #FreeDiver #Dive #MalaysiaTourism #TheRaidOcean #Ocean #Fish #SalangIndah #SalangVillage #Salang #SalangBay #SalangIndahTioman #SalangTioman

️️ @_nrlamyra Janganla lama sangat merajuk seramm ni . ⁣ ⁣ Macam mana nak korang pujuk perempuan merajuk ???? 🤔. ⁣ ⁣ Comment sikit cara-cara korang,⁣ Ra'id tak pandai .⁣ Adessssss 🤣. ⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ #tiomanisland #tioman #malaysiatrulyasia #pulau #pulau

L'última banyota del viatge. Avui hem fet un 'snorkel tour', amb tres parades a Coral Island i dues a Tioman. Costa trobar paraules per descriure la bellesa que hi ha sotaigua, simplement espectacular!! @the_alchemust Tenías razón, la monkey bay espectacular!!
#catalanspelmon #catalanespelmon #ensagradaviatjar #ensagradadescobrir #snorkeling #openwaterswim #pulautioman #malaysia

L'última banyota del viatge. Avui hem fet un 'snorkel tour', amb tres parades a Coral Island i dues a Tioman. Costa trobar paraules per descriure la bellesa que hi ha sotaigua, simplement espectacular!! @the_alchemust Tenías razón, la monkey bay espe

One of our all time favourite! 
Order your ice blended Freezy Chocolate at our bar today 🤩
.
.
.
.
.
.
.
For food packages, barbecue and seafood meals, link in bio for enquiries
️ #godeepertioman #godeeperbar #restaurant #brainfreezedrink #freezychocolate #iceblended #chocolatey #islandmusthave #sweettoothsatisfied #godeeperdivecenter #ndlgodeeper #tiomanisland #pulautioman #kampungtekek #cuticutimalaysia #malaysia

One of our all time favourite! Order your ice blended Freezy Chocolate at our bar today 🤩 . . . . . . . For food packages, barbecue and seafood meals, link in bio for enquiries ️ #godeepertioman #godeeperbar #restaurant #brainfreezedrink #freezychoc

Selamat petang gaiss! Macam mana hari korang? Hope you all enjoy your day!
•
Dah ada plan untuk next holiday? Maybe next trip & vacation with family & friends? Atau nak release tension ke pulau? Mehh, join us! Kami ada sediakan pakej murah & bajet student ke Pulau Tioman
•
Jom book sekarang, check available date dengan kami. Tempat dah tak banyak tau. Untuk bulan 9 & 10 korang dah boleh book awal awal. Untuk sebarang pertanyaan & survey boleh je dm/whatsapp admin. Admin sporting orangnya
•
Korang just click je link di bio @tiomantravelogged untuk sebarang pertanyaan & booking. Ada yang dah booking untuk next month pun ada dah. Jadi, korang better cepat. Grab it now!
•
#pulautioman #tiomanisland #pakejpulaumurah #pakejmurahpulautioman #pakejpulautioman2019 #cuticutimalaysia #destinasimenarikpercutian #wanderlust #tiomantravelogged #malaysiadiver #snorkelingtrip #hikingtrip #waterfalls #camping #cuticutipulau

Selamat petang gaiss! Macam mana hari korang? Hope you all enjoy your day! • Dah ada plan untuk next holiday? Maybe next trip & vacation with family & friends? Atau nak release tension ke pulau? Mehh, join us! Kami ada sediakan pakej murah & bajet st

Model material. 
.
.
.
.
.
.
.
. 
This is my first attempt using lightroom to edit. Will be digging out old photos to practise editing, hehe  Do check out the before and after in the stories. Would appreciate some constructive criticisms and comments! 

#pulautioman #travelmalaysia #nikond5500photography  #nikonphotography #nikonbeginner #travelphotography #girlstrip #beginnerinphotography #lightroomedits #adobelightroom #portraitsphotography #vacaywithfriends #portraitsphotographer #beachvacay #beachvibes #wanderlusters #dreamvacay

Model material. . . . . . . . . This is my first attempt using lightroom to edit. Will be digging out old photos to practise editing, hehe Do check out the before and after in the stories. Would appreciate some constructive criticisms and comments

世上没有绝望的处境 只有对处境绝望的人

#想念阳光与沙滩
#throwback
#pulautioman

世上没有绝望的处境 只有对处境绝望的人 #想念阳光与沙滩 #throwback #pulautioman

Thanks company yb soleh 
.
Rm20k pun customer trust utk bankin hee. Sbb kami trusted agency 
.
For those yang nak buat company trip atau masih mencari agent utk company trip boleh WhatsApp kami ye 
.
#bahterakembaraholidays #kakitravel #travelvietnam #tripkundasang #agentperlanconganmurah  #pakejmelancongmurah #tripbali #pakejpelancongan #jogyakarta #visitindonesia #hochiminhcity #travelmurah #travelvietnam #travelindonesia #tripkorea #travel #travelkorea #namiisland #trip #koreatrip #tripmaldives #pulautioman #pulauredang #pulauperhentian #pulaulangkawi

Thanks company yb soleh . Rm20k pun customer trust utk bankin hee. Sbb kami trusted agency . For those yang nak buat company trip atau masih mencari agent utk company trip boleh WhatsApp kami ye . #bahterakembaraholidays #kakitravel #travelvietnam

Shore dive just before sunset.
.
.
.
.
.
.
.
For diving rates, link in bio for enquiries
️
.
#godeepertioman #godeeperdivecenter #ndlgodeeper #tiomanisland #pulautioman #shoredive #kampungtekek #checkdive #groupdive #scubadivers #marineparktioman #tamanlauttioman #cuticutimalaysia #malaysia

Shore dive just before sunset. . . . . . . . For diving rates, link in bio for enquiries ️ . #godeepertioman #godeeperdivecenter #ndlgodeeper #tiomanisland #pulautioman #shoredive #kampungtekek #checkdive #groupdive #scubadivers #marineparktioman #ta

Vi er sejlet til et strandparadis på Pulau Tioman ud for Malaysias østkyst. Iført moderigtigt udstyr snorkler vi i koralrevet ud for stranden. Katrine spotter det mørkegrønne omrids og gule hoved af en stor havskildpadde, som kigger op efter luft. Vi hopper i havet i en fart, og efter lidt søgen finder vi den smukkeste hawksbill havskildpadde, som spiser fra korallerne i et følge af farverige fisk . Ferien er nu fuldendt ️. #sommermode19 #frømandskadetter #turtlespotting #hawksbillturtle #payabeach #tioman #pulautioman #malaysia

Vi er sejlet til et strandparadis på Pulau Tioman ud for Malaysias østkyst. Iført moderigtigt udstyr snorkler vi i koralrevet ud for stranden. Katrine spotter det mørkegrønne omrids og gule hoved af en stor havskildpadde, som kigger op efter luft. Vi

TIOMAN ISLAND 
.
.
.
Bulan September hampir fully booked
.
.
ramai yg whatsapp tapi sayangnya tarikh yang hampa nak tu dah full  takpa jangan risau ni haaaa available date for next month 
.
.
AVAILABLE DATE  
.
.
7-9 September
20-22 September
.
.
RM280/PAX‼️‼️
RM280/PAX‼️‼️
RM280/PAX‼️‼️
.
.
.
minimum 3pax
.
.
INCLUDE

️Boat transfer
️Acommodation
️Snorkeling with Guide
️Travel insurance
.
.
.
SEALIFE TRAVEL AND TOURS SDN BHD
KPL/LN : 7166
.
.
.
#letsgoOutdoor #sealifetravelandtours #pulautioman #tiomanisland #cuticutimalaysia #tourismmalaysia #pakejbajet #snorkelingtrip #findingnemo #letsgotravel #gotravel #freediving #salang #kampungsalang #salangbay #puterisalanginn

TIOMAN ISLAND . . . Bulan September hampir fully booked . . ramai yg whatsapp tapi sayangnya tarikh yang hampa nak tu dah full takpa jangan risau ni haaaa available date for next month . . AVAILABLE DATE . . 7-9 September 20-22 September . . RM2

PAYMENT DIRECT KE ACCOUNT COMPANY!! 🤗
.
Tak perlu takut kene scam dengan agent atau sebagainya sebab pembayaran terus ke account company 
.
Slip di atas customer book trip Singapore full payment dan terus ke account company hee 
.
Bagi yang nak join trip ke Hatyai, SingaporeDaytrip, Cameron Highlands Daytrip dan banyak trip lain boleh whatsapp ye 

www.wasap.my/60187665464
.
#bahterakembaraholidays #kakitravel #travelvietnam #tripkundasang #agentperlanconganmurah  #pakejmelancongmurah #tripbali #pakejpelancongan #jogyakarta #visitindonesia #hochiminhcity #travelmurah #travelvietnam #travelindonesia #tripkorea #travel #travelkorea #namiisland #trip #koreatrip #tripmaldives #pulautioman #pulauredang #pulauperhentian #pulaulangkawi

PAYMENT DIRECT KE ACCOUNT COMPANY!! 🤗 . Tak perlu takut kene scam dengan agent atau sebagainya sebab pembayaran terus ke account company . Slip di atas customer book trip Singapore full payment dan terus ke account company hee . Bagi yang nak join

SALE IS STILL ON
Limited sizes and colours available
.
(1PC)  RM219/PC = RM219
.
(2PCS) RM209/PC = RM418
.
(3PCS) RM199/PC = RM597
.
(4PCS) RM189/PC = RM756
.
(5PCS) RM179/PC = RM895
.
FREE POSTAGE ACROSS MALAYSIA
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
-BAkini 2.0 menggunakan button untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
Whatsapp yana di +60193308297 / click link do bio
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

SALE IS STILL ON Limited sizes and colours available . (1PC) RM219/PC = RM219 . (2PCS) RM209/PC = RM418 . (3PCS) RM199/PC = RM597 . (4PCS) RM189/PC = RM756 . (5PCS) RM179/PC = RM895 . FREE POSTAGE ACROSS MALAYSIA . Color : Black Purple , Black Pink

SALE IS STILL ON
Limited sizes and colours available
.
(1PC)  RM219/PC = RM219
.
(2PCS) RM209/PC = RM418
.
(3PCS) RM199/PC = RM597
.
(4PCS) RM189/PC = RM756
.
(5PCS) RM179/PC = RM895
.
FREE POSTAGE ACROSS MALAYSIA
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
-BAkini 2.0 menggunakan button untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
Whatsapp yana di +60193308297 / click link do bio
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

SALE IS STILL ON Limited sizes and colours available . (1PC) RM219/PC = RM219 . (2PCS) RM209/PC = RM418 . (3PCS) RM199/PC = RM597 . (4PCS) RM189/PC = RM756 . (5PCS) RM179/PC = RM895 . FREE POSTAGE ACROSS MALAYSIA . Color : Black Purple , Black Pink

SALE IS STILL ON
Limited sizes and colours available
.
(1PC)  RM219/PC = RM219
.
(2PCS) RM209/PC = RM418
.
(3PCS) RM199/PC = RM597
.
(4PCS) RM189/PC = RM756
.
(5PCS) RM179/PC = RM895
.
FREE POSTAGE ACROSS MALAYSIA
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
-BAkini 2.0 menggunakan button untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
Whatsapp yana di +60193308297 / click link do bio
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

SALE IS STILL ON Limited sizes and colours available . (1PC) RM219/PC = RM219 . (2PCS) RM209/PC = RM418 . (3PCS) RM199/PC = RM597 . (4PCS) RM189/PC = RM756 . (5PCS) RM179/PC = RM895 . FREE POSTAGE ACROSS MALAYSIA . Color : Black Purple , Black Pink

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do.
.
Werk.. Werk.. Werk.. 
Assalamualaikum & Good Morning 
.
#GengJomTravel #TrustedAgent #BahteraKembaraHolidays #TeamAinMata #hatyai3h2m #krabi3h2m #singaporedaytip #ussSingapore #seoulkorea5d4n #Maldives4d3n #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #pulaulangkawi #takdegengtakdehal #gengjomtravelada #takmurahtakmahal #hargamampumilik #bali4H3M #jogjakarta4H3M #bandung4d3n #kundasangsabah #hochiminhcity #dalat #muine #USS

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do. . Werk.. Werk.. Werk.. Assalamualaikum & Good Morning . #gengjomtravel #trustedagent #bahterakembaraholidays #teamainmata #hatyai3h2m #krabi

Create the highest, grandest vision possible for your life, because you become what you believe.
.

Assalammualaikum dan Selamat Pagi 
.

#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Create the highest, grandest vision possible for your life, because you become what you believe. . Assalammualaikum dan Selamat Pagi . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #everyonecan

Create the highest, grandest vision possible for your life, because you become what you believe.
.

Assalammualaikum dan Selamat Pagi 
.

#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Create the highest, grandest vision possible for your life, because you become what you believe. . Assalammualaikum dan Selamat Pagi . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #everyonecan

Create the highest, grandest vision possible for your life, because you become what you believe.
.

Assalammualaikum dan Selamat Pagi 
.

#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Create the highest, grandest vision possible for your life, because you become what you believe. . Assalammualaikum dan Selamat Pagi . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #everyonecan

Thank you team Gull Jewelry Shah Alam, Gull jewelry Wangsa Maju dan Abang strawbery cameron highlands sbb trust kitaorang utk uruskan family day dekat Universal studio singapore” 
.
.
Rezeki takkan salah alamat gais 
.
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

"Thank you team Gull Jewelry Shah Alam, Gull jewelry Wangsa Maju dan Abang strawbery cameron highlands sbb trust kitaorang utk uruskan family day dekat Universal studio singapore” . . Rezeki takkan salah alamat gais . . #bahterakembaraholidays #tea

Thank you team Gull Jewelry Shah Alam, Gull jewelry Wangsa Maju dan Abang strawbery cameron highlands sbb trust kitaorang utk uruskan family day dekat Universal studio singapore” 
.
.
Rezeki takkan salah alamat gais 
.
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

"Thank you team Gull Jewelry Shah Alam, Gull jewelry Wangsa Maju dan Abang strawbery cameron highlands sbb trust kitaorang utk uruskan family day dekat Universal studio singapore” . . Rezeki takkan salah alamat gais . . #bahterakembaraholidays #tea

Thank you team Gull Jewelry Shah Alam, Gull jewelry Wangsa Maju dan Abang strawbery cameron highlands sbb trust kitaorang utk uruskan family day dekat Universal studio singapore” 
.
.
Rezeki takkan salah alamat gais 
.
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

"Thank you team Gull Jewelry Shah Alam, Gull jewelry Wangsa Maju dan Abang strawbery cameron highlands sbb trust kitaorang utk uruskan family day dekat Universal studio singapore” . . Rezeki takkan salah alamat gais . . #bahterakembaraholidays #tea

Nak gosok tapi malas? .
.

haaa takpe jeee. Kita faham, lagi lagi tugas orang perempuan ni memang macam macam nak buat. .
.
Sebab tu kita kena pakai baju tak payah gosok! 
.
.
Inilah dia blouse Noura. Dengan design fishtail, nampak lebih anggun and sopan.
.
.
Harga sehelai RM59. Nak lebih JIMAT? Beli la lebih sehelai. Beli sekali untuk mak ke, mak mertua ke, kakak atau adik ke. Haa, boleh share postage. 
.
.
Nak order boleh terus whatsapp +6013 912 8823 atau klik link di bio 
.
.
.

#BlouseNoura
#blousetakpayahgosok #blouseantimelorot #blouseberpoket #blouseconfident #blousetravel #blousejalanjalan #pulautioman #happyholidays #malaysia #ootd #bajuraya #tshirtlabuh #blouseironless #ironlessblouse #Ootd #jjcm #assalamualaikum #selamathariguru #jakim #jais #japim #bankislam #dataranmaybank #instapic

Nak gosok tapi malas? . . haaa takpe jeee. Kita faham, lagi lagi tugas orang perempuan ni memang macam macam nak buat. . . Sebab tu kita kena pakai baju tak payah gosok! . . Inilah dia blouse Noura. Dengan design fishtail, nampak lebih anggun and s

• Curly hair in the jungle • #pulautioman #malaysia #chinesesea

• Curly hair in the jungle • #pulautioman #malaysia #chinesesea

Deployed to U.S.S Discovery: “First Officer KK Heong reporting to deck!”
•
•
: @egg_kewei, @simeonyhb

Deployed to U.S.S Discovery: “First Officer KK Heong reporting to deck!” • • : @egg_kewei , @simeonyhb

Final call untuk Hatyai Trip!!
.
Sedapnya jalan-jalan sambil makan-makan...🤤🤤
.
Jom Whatapps Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Final call untuk Hatyai Trip!! . Sedapnya jalan-jalan sambil makan-makan...🤤🤤 . Jom Whatapps Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #ever

Final call untuk Hatyai Trip!!
.
Sedapnya jalan-jalan sambil makan-makan...🤤🤤
.
Jom Whatapps Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Final call untuk Hatyai Trip!! . Sedapnya jalan-jalan sambil makan-makan...🤤🤤 . Jom Whatapps Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #ever

Final call untuk Hatyai Trip!!
.
Sedapnya jalan-jalan sambil makan-makan...🤤🤤
.
Jom Whatapps Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Final call untuk Hatyai Trip!! . Sedapnya jalan-jalan sambil makan-makan...🤤🤤 . Jom Whatapps Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #ever

Jeng... Jeng... Jeng.. Tak sabarkan? Kan?
.
Haaaa... Meh pm details dengan Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Jeng... Jeng... Jeng.. Tak sabarkan? Kan? . Haaaa... Meh pm details dengan Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #everyonecantravel #kop

Jeng... Jeng... Jeng.. Tak sabarkan? Kan?
.
Haaaa... Meh pm details dengan Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Jeng... Jeng... Jeng.. Tak sabarkan? Kan? . Haaaa... Meh pm details dengan Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #everyonecantravel #kop

Jeng... Jeng... Jeng.. Tak sabarkan? Kan?
.
Haaaa... Meh pm details dengan Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Jeng... Jeng... Jeng.. Tak sabarkan? Kan? . Haaaa... Meh pm details dengan Cik Lin http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #everyonecantravel #kop

Happy faces from these open water students after visiting their first ship wreck at Renggis, Pulau Tioman, over the weekend. Our youngest student here is only 16 years old!

Are you ready to take up your diving certification too?

Open water courses starts from $639 inclusive of transport, meals, accomodations and dives!

Contact us for more information!

#ssi #iamssi #divessi #openwaterdiver #diving #scuba #scubadiving #divelife #divemalaysia #pulautioman

Happy faces from these open water students after visiting their first ship wreck at Renggis, Pulau Tioman, over the weekend. Our youngest student here is only 16 years old! Are you ready to take up your diving certification too? Open water courses

*Korea Musim Luruh* 
.

12-16 Oct 2019 - 5 Seat avalaible 
19-23 Oct 2019 - 2 Seat avalaible 
26-30 Oct 2019 - 2 Seat avalaible
.
http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

*Korea Musim Luruh* . 12-16 Oct 2019 - 5 Seat avalaible 19-23 Oct 2019 - 2 Seat avalaible 26-30 Oct 2019 - 2 Seat avalaible . http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtr

*Korea Musim Luruh* 
.

12-16 Oct 2019 - 5 Seat avalaible 
19-23 Oct 2019 - 2 Seat avalaible 
26-30 Oct 2019 - 2 Seat avalaible
.
http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

*Korea Musim Luruh* . 12-16 Oct 2019 - 5 Seat avalaible 19-23 Oct 2019 - 2 Seat avalaible 26-30 Oct 2019 - 2 Seat avalaible . http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtr

*Korea Musim Luruh* 
.

12-16 Oct 2019 - 5 Seat avalaible 
19-23 Oct 2019 - 2 Seat avalaible 
26-30 Oct 2019 - 2 Seat avalaible
.
http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

*Korea Musim Luruh* . 12-16 Oct 2019 - 5 Seat avalaible 19-23 Oct 2019 - 2 Seat avalaible 26-30 Oct 2019 - 2 Seat avalaible . http://www.wasap.my/60172495331/NakTravel . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtr

Thank you 
Grab 3 botol RM100
.
Perfume Paradise Exclusive 30ml
 Inspired by Cerisier Princesse
 Inspired by Gentleman
 Inspired by Eros
.
Klik link di bio ig 
.
.
.
#perfumeparadise #penperfume #codebellaz #muabellaz #wangi #pomade #tamanmedan #rahsiamakeupcantik #okayamalaysia #suami #jommakeup #sayanakmakeup #shortvacay #makeupclass #serimanja #klang #sungaibesar #cuticutimalaysia #sunwaycity #medancahaya #uitmshahalam #tamandatoharun #pulautioman #anniversary #holiday #backpackers #fyqasignature
#fyqasignature #perfumeparadise #perfumeparadiseexclusive

Thank you Grab 3 botol RM100 . Perfume Paradise Exclusive 30ml Inspired by Cerisier Princesse Inspired by Gentleman Inspired by Eros . Klik link di bio ig . . . #perfumeparadise #penperfume #codebellaz #muabellaz #wangi #pomade #tamanmedan #rahs

Els últims dies a Malàsia els passarem a Pulau Tioman. Una illa, a dues hores en vaixell del continent, amb mar i selva rebosant de vida salvatge i bona gastronomia, què més es pot demanar??
#ensagradaviatjar #ensagradadescobrir
#catalanspelmon #catalanespelmon #malaysia #pulautioman

Els últims dies a Malàsia els passarem a Pulau Tioman. Una illa, a dues hores en vaixell del continent, amb mar i selva rebosant de vida salvatge i bona gastronomia, què més es pot demanar?? #ensagradaviatjar #ensagradadescobrir #catalanspelmon #cata

They are the guides for #KeLaut. We promise to do our best to make your trip fun and enjoyable.
️

Left:
Alif @dellspelldani (IG) @muhammadalif (FB)
Middle:
Faezah @vvbabyysssvv (IG) @faezhbdllh (FB) 
Right:
Sukry @lu_ciell (IG) @mohdsukry (FB)
️

DM us for any enquiries.


#island #islandlife #tioman #tiomanisland #pulautioman #vsco #islandlife #islandsofadventure #salangindahtioman #islandvibes #islandliving #huawei #huaweimate20pro #snorkel #snorkeling #scubadive #scubadiving #dive #diving #freedive #freediving #ocean #oceanlife #oceanlovers #gopro #goprohero #vsco #snapseed #tiomanpackage

They are the guides for #kelaut . We promise to do our best to make your trip fun and enjoyable. ️ Left: Alif @dellspelldani (IG) @muhammadalif (FB) Middle: Faezah @vvbabyysssvv (IG) @faezhbdllh (FB) Right: Sukry @lu_ciell (IG) @mohdsukry (FB) ️ DM

PAKEJ TERENDAH BUAT KORANG
•
Jom ke Pulau Tioman gaiss! Book your slot. Untuk bulan 9 & 10 pun korang dah boleh booking. Come on! Kami tawarkan harga terendah buat anda!
•
Jom book sekarang, check available date dengan kami. Tempat dah tak banyak tau. Untuk sebarang pertanyaan & survey boleh je dm/whatsapp admin. Admin akan layan korangg & boleh borak macam member! 
•
Korang just click je link di bio @tiomantravelogged untuk sebarang pertanyaan & booking. Ada yang dah booking untuk next month pun ada dah. Jadi, korang better cepat. Grab it now!
•
#pulautioman #tiomanisland #pakejpulaumurah #pakejmurahpulautioman #pakejpulautioman2019 #cuticutimalaysia #destinasimenarikpercutian #wanderlust #tiomantravelogged #malaysiadiver #snorkelingtrip #hikingtrip #waterfalls #camping #cuticutipulau

"PAKEJ TERENDAH BUAT KORANG" • Jom ke Pulau Tioman gaiss! Book your slot. Untuk bulan 9 & 10 pun korang dah boleh booking. Come on! Kami tawarkan harga terendah buat anda! • Jom book sekarang, check available date dengan kami. Tempat dah tak banyak t

‼️ PROMO ‼️ khas untuk korang suka sangat rancang last minit tu kan 🤪
.
RM299 / PAX .
Whatsapp cik merah untuk sebarang pertanyaan, click sahaja di link bio 
.
.
#bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #travel #pulauperhentian #perhentiankecil #pakejpulauperhentian #pakejpulau #pakejpulaumalaysia #pulaumalaysia #pulaukapas #pulaukapas #pulautioman #perhentianisland #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #singapore #tripsingapore #jalanjalansingapore #kakitravel #kakilencong #kakijalan

‼️ PROMO ‼️ khas untuk korang suka sangat rancang last minit tu kan 🤪 . RM299 / PAX . Whatsapp cik merah untuk sebarang pertanyaan, click sahaja di link bio . . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #travel #pulauperhentian #perhentian

TIOMAN ISLAND 
.
. Dance with the waves, moves with the sea. Let the rhythm of the water set your soul free
.
.
AVAILABLE DATE  
.
.
7-9 September 
20-22 September
.
.
RM280/PAX‼️‼️
RM280/PAX‼️‼️
RM280/PAX‼️‼️
.
.
.
minimum 3pax
.
.
INCLUDE

️Boat transfer
️Acommodation
️Snorkeling with Guide
️Travel insurance
.
.
.
SEALIFE TRAVEL AND TOURS SDN BHD
KPL/LN : 7166
.
.
.
#letsgoOutdoor #sealifetravelandtours #pulautioman #tiomanisland #cuticutimalaysia #tourismmalaysia #pakejbajet #snorkelingtrip #findingnemo #letsgotravel #gotravel #freediving #salang #kampungsalang #salangbay #puterisalanginn

TIOMAN ISLAND . . "Dance with the waves, moves with the sea. Let the rhythm of the water set your soul free" . . AVAILABLE DATE . . 7-9 September 20-22 September . . RM280/PAX‼️‼️ RM280/PAX‼️‼️ RM280/PAX‼️‼️ . . . minimum 3pax . . INCLUDE ️Boat

KeLaut - MariKawan Group


MariKawan group texted us wanting a short getaway to Tioman 2 days prior. We were shocked because we only had 2 days to get everything ready for them but we were determined. Although me and my partner didn't get to guide them ourselves due to work reasons, we got our hero @lu_ciell to save us. He told us MariKawan group was fun and funny. They had so much fun that they forgot to take alot of pictures and videos. We were sad to not guide them ourselves but we hope they come again soon.
️
‍️
They were provided with masks, snorkels, fins and life jackets from @sukrybatek_islandhoppingtour for their snorkeling trip. Safety briefings was conducted by our hero of the day, @lu_ciell


Videos and photos were taken by @lu_ciell


For any enquiries about our Tioman packages, dm us for further information.

#island #islandlife #tioman #tiomanisland #pulautioman #salang #salangtioman #vsco #islandlife #snorkel #snorkeling #scubadiving #scubadive #swimming #ocean #oceanlife #oceanlovers #gopro #goprohero #huawei #huaweimate20pro #dive #diving #freedive #freediving #packagetioman #packagetiomanisland #travel

KeLaut - MariKawan Group MariKawan group texted us wanting a short getaway to Tioman 2 days prior. We were shocked because we only had 2 days to get everything ready for them but we were determined. Although me and my partner didn't get to guide th

The best way to observe a fish is to become a fish

The best way to observe a fish is to become a fish

X Rectorin kölvit tarjos unohtumattoman snorklaus reissun 🇲🇾
▫️
▫️
▫️
▫️
#xrector #xrectorminsu #snorkeling #snorkelingtioman #seaturtle #babyshark #coral #pulautioman #tiomanisland

X Rectorin kölvit tarjos unohtumattoman snorklaus reissun 🇲🇾 ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ #xrector #xrectorminsu #snorkeling #snorkelingtioman #seaturtle #babyshark #coral #pulautioman #tiomanisland

Congratulations to newborn open water divers,advance open water divers and enriched air divers

#scubadiving #scubadiver #padi #padidiver #padidiving #padiscubadiving #tiomanisland #pulautioman #tiomandivebuddy #tioman #tiomanislandmalaysia #openwaterdiver #openwaterdivers #advancedopenwater #advanceopenwaterdiver #nikond800 #nikon1424 #nikonfx #enrichedairdiver #enrichedair #enrichedairnitrox

Congratulations to newborn open water divers,advance open water divers and enriched air divers #scubadiving #scubadiver #padi #padidiver #padidiving #padiscubadiving #tiomanisland #pulautioman #tiomandivebuddy #tioman #tiomanislandmalaysia #openwate

Jom Buat Casing Cantik , Berkualiti dan.... yang paling penting ... ️ Harga Berbaloi²
.
.
.
Tengok feedback customer ️ happy , puas hati , repeat order  jjag_feedback
.
.
.
#miri #lumut #ipoh #taiping #bintulu #rawang #perlisan #perakian #wangsamaju #setapak #sitiawan #nogori #pulaupangkor #pulautioman #pulauperhentian #marang #changlun #kelantanese #kualalumpur #setiawangsa #kipidap #dongibab #merecik #kemaman #bahau #latahzan #pusrawi #chemor

Jom Buat Casing Cantik , Berkualiti dan.... yang paling penting ... ️ Harga Berbaloi² . . . Tengok feedback customer ️ happy , puas hati , repeat order jjag_feedback . . . #miri #lumut #ipoh #taiping #bintulu #rawang #perlisan #perakian #wangsamaju

Pulau Tioman memang terkenal dengan kecantikan semulajadinya. Jadi, tidak hairan hampir setiap tahun kebanjiran perlancong memasuki pulau Tioman sentiasa meningkat. Jadi, apa tunggu lagi, jika dah ada tarikh, contact admin now 

Pakej serendah RM450/seorang (Accommodation, meal, 2 way ferry ticket & 1x boat trip for snorkeling activity at coral island 4 point)

For booking, jangan malu-malu whatsapp di nombor yang tertera 012-7759135 (Norrul) 

#pakejkepulau #pakejbudgetmurah #tripkepulau #kepulauanmersing #pulauaurmersing #pulautengah #pulaurahsia #pulauharimau #pulaubesarmersing #pulaurawa #cuticutimalaysia #pulautioman #daytrip #pahangdarulmakmur #johordarultakzim

Pulau Tioman memang terkenal dengan kecantikan semulajadinya. Jadi, tidak hairan hampir setiap tahun kebanjiran perlancong memasuki pulau Tioman sentiasa meningkat. Jadi, apa tunggu lagi, jika dah ada tarikh, contact admin now Pakej serendah RM450/

DAYTRIP KEPULAUAN MERSING (PULAU RAHSIA) 
On ke tak on ni? 🤭
Panggilan Pulau dah memanggil2 korang ni. Nak join daytrip kami, jangan malu2 whatsapp admin ok.. Seriously korang takkan menyesal. Ramai kata view cantik.Kalau nak tahu cantiknya camana, kenalah join.Pakej RM180/Seorang. Tempat terhad ya..Cepat booking before penuh. Whatsapp 012-7759135 (Norrul)

Open trip Mac-Nov 2019

#pakejkepulau #nofilter #pakejbudgetmurah #pulaurahsia #pulaubesar #pulautengah #pulaumensirip #pulaudayang #pulaupemanggil #pulauaurmersing #pulaumalaysia #johordarultakzim #pahangdarulmakmur #pulautioman #uitmshahalamstudents

DAYTRIP KEPULAUAN MERSING (PULAU RAHSIA) On ke tak on ni? 🤭 Panggilan Pulau dah memanggil2 korang ni. Nak join daytrip kami, jangan malu2 whatsapp admin ok.. Seriously korang takkan menyesal. Ramai kata view cantik.Kalau nak tahu cantiknya camana, k

My dreams are made of sand and sun 🧡 #travelmalaysia #travelphotography #lonelybeaches #pulautioman

My dreams are made of sand and sun 🧡 #travelmalaysia #travelphotography #lonelybeaches #pulautioman

Sorry gais, full house dah untuk pakej2 pulau

Untuk info, pulau2 start mid-end October dah start tutup

So plan awal2 ye, tak mau last minute tau untuk pakej pulau 

#beefuntravel
#pakejmersing #pakejpulaumersing #kepulauanmersing #pakejpulautinggi #visitjohor 
#pakejbajet #pakejredangmurah #redangmutiara  #redanglagoon #redangreef #pakejredangmurah #pakejpulauredang #pakejpulauredangmurah #pakejredang2019 #pulaukapasmurah
 #pakejpulaukapas #pakejpulaukapasmurah #pulaumersing #pakejpulau  #pakejpulaumurah #pakejpulaumalaysia #pulauredang #pulauperhentian #pulaukapas #pulautioman #ilovetravel #cuticutimalaysia #beachlover #bazaarpaknil #mattafair2019

Sorry gais, full house dah untuk pakej2 pulau Untuk info, pulau2 start mid-end October dah start tutup So plan awal2 ye, tak mau last minute tau untuk pakej pulau #beefuntravel #pakejmersing #pakejpulaumersing #kepulauanmersing #pakejpulautinggi

No. 5, Jalan Pulau Tioman U10/97, Taman Greenhill, Seksyen U10, 40170 Shah Alam, Selangor

2sty Semi-D
4480sf

Auction price: RM 765k
Market price: RM 850k

Auction date: 29 August 2019

Contact : Michelle 011-56363306

#auction #lelong #lelonghouse #belowmarketprice #shahalam #seksyenu10 #jalanpulautioman #tamangreenhill #2storey #semid #semi-d #greenhill #pulautioman

No. 5, Jalan Pulau Tioman U10/97, Taman Greenhill, Seksyen U10, 40170 Shah Alam, Selangor 2sty Semi-D 4480sf Auction price: RM 765k Market price: RM 850k Auction date: 29 August 2019 Contact : Michelle 011-56363306 #auction #lelong #lelonghouse

Kids can swim freely at wavy sea! Snorkeling at early age? No problem! .
.
Video by : @millah_efy .
.
#saufvest #saufasia #portocovocollections

Kids can swim freely at wavy sea! Snorkeling at early age? No problem! . . Video by : @millah_efy . . #saufvest #saufasia #portocovocollections

KORANG TERCARI2 INSPIRED PERFUME YANG  KIALITI SAMA SEBIJIK ORIGINAL DAN WANGIAN TAHAN LAMA??
.
Ok sis nak share benda baik nii. Series tak tipu..
.
Korang boleh cuba inspired perfume by perfume paradise.. Series wangi dan paling best wangian tahan lama.. Korang patut cuba okey

Ini antara pilihan Wangian. Kalau uolss suka wangian yang sweet mcm gula2, boleh try wangian seperti dibawah taw..
.
SWEET LIKE CANDY 
.
Antara inspired perfume yang berbau manis buah gula-gula gitchuww;
.
 Bellaz
 La Vie Est Belle
 Cherry in the air
 Cerisier Princesse
 Midnight Fantasy
 Petite Cherie
 Incanto Shine
 Burberry
 Killer Queen
 La Nuit Tresor
 Mon Paris
 Joy
 Si Passion
.
.
.
.
.
#perfumeparadise #penperfume #codebellaz #muabellaz #wangi #pomade #tamanmedan #rahsiamakeupcantik #okayamalaysia #suami #jommakeup #sayanakmakeup #shortvacay #makeupclass #serimanja #klang #sungaibesar #cuticutimalaysia #sunwaycity #medancahaya #uitmshahalam #tamandatoharun #pulautioman #anniversary #holiday #backpackers #fyqasignature
#fyqasignature #perfumeparadise #perfumeparadiseexclusive

KORANG TERCARI2 INSPIRED PERFUME YANG KIALITI SAMA SEBIJIK ORIGINAL DAN WANGIAN TAHAN LAMA?? . Ok sis nak share benda baik nii. Series tak tipu.. . Korang boleh cuba inspired perfume by perfume paradise.. Series wangi dan paling best wangian tahan l

Me ,fish and bubbles

Me ,fish and bubbles

Senja/Sunset view at Salang Tioman ,
.
#ShotOnIphoneX #lightroom #tiomanisland #pulautioman

Senja/Sunset view at Salang Tioman , . #shotoniphonex #lightroom #tiomanisland #pulautioman

Tahniah Negeri Pahang.. Alhamdulilah.. Semoga tahun ini pun dapat tempat yg teratas juga.. Mari melancong ke Pahang!!
.
.
#Pahang
#Rompin 
#PulauTioman
#KampungSalang
#Salangpusakaresorttioman

Tahniah Negeri Pahang.. Alhamdulilah.. Semoga tahun ini pun dapat tempat yg teratas juga.. Mari melancong ke Pahang!! . . #pahang #rompin #pulautioman #kampungsalang #salangpusakaresorttioman

Pulau tioman.
#pulautioman 
#shortvacay2019
LAST CALL ‼️ jom rewardkan diri korang dengan travel ke hatyai 
.
.
Hatyai terkenal dengan syurga makan tau. Lagi2 seafood 
.
#bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #travel #pulauperhentian #perhentiankecil #pakejpulauperhentian #pakejpulau #pakejpulaumalaysia #pulaumalaysia #pulaukapas #pulaukapas #pulautioman #perhentianisland #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #singapore #tripsingapore #jalanjalansingapore #kakitravel #kakilencong #kakijalan

LAST CALL ‼️ jom rewardkan diri korang dengan travel ke hatyai . . Hatyai terkenal dengan syurga makan tau. Lagi2 seafood . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #travel #pulauperhentian #perhentiankecil #pakejpulauperhentian #pakejpu

Thanks @_nrlamyra untuk hadiah ni .⁣
⁣
First time, dapat hadiah mcm ni biasanya duit kita je melabur 🤭🤭.⁣
Rasanya macam nak simpan dalam frame je 🤣.⁣
⁣
Love you ️. ⁣
⁣
⁣
⁣⁣⁣
#TiomanIsland #Tioman #MalaysiaTrulyAsia #Pulau #PulauTioman #PackagePulauMurah #TripPulau #PercutianBudget #HolidayPackage #BeachBoy #Coral #CoralView #Dive #Snorkeling #SnorkelingTrip #Freedive #FreeDiver #Dive #MalaysiaTourism #TheRaidOcean #Ocean #Fish #SalangIndah #SalangVillage #Salang #SalangBay #SalangIndahTioman #SalangTioman

Thanks @_nrlamyra untuk hadiah ni .⁣ ⁣ First time, dapat hadiah mcm ni biasanya duit kita je melabur 🤭🤭.⁣ Rasanya macam nak simpan dalam frame je 🤣.⁣ ⁣ Love you ️. ⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣⁣ #tiomanisland #tioman #malaysiatrulyasia #pulau #pulautioman #packagepulaumu

Tak jauh tapi urat tangkap 
#pulautioman #bluebubblesscuba #panubainnresort #monkeybay #trecking
Today snorkeling trip Group from China...
Tq support tiomanpadulegacy.

Jom sape2 Nak join.... Tekan je link  ni
https://wa.me/60139721448

Tiomanpadulegacy®
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Kami pakar dalam menguruskan pelancong dalam Dan luar negara untuk percutian di pulau tioman.
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
Menitik beratkan tentang fakto keselamatan, kepuasan bercuti, kebersihan, Dan Kenangan yang Terindah untuk di abadikan. |||||||||||||||||||||||||||
Pakej percutian 3h2m,snorkeling trip, trip memancing,Motor sewa, bot charter,scuba diving,waterfall trip,jungle trekking, camping site,Room reservation,Homestay. 
Tekan je link  ni
https://wa.me/60139721448
️️️️️️️️️️️
#gengkakitravel #gengcutipulau #travel #pakejmurah #cutibajet #snorkelingtrip #pulautioman #tiomanpadulegacy #holidaybajet #cutibajet #byloka #gengkilang #pakejstudent #budakuniversiti #malaysia #motorcyclerental #botcharter #genghiking #pantai #tamanlautpulautioman

Today snorkeling trip Group from China... Tq support tiomanpadulegacy. Jom sape2 Nak join.... Tekan je link ni https://wa.me/60139721448 Tiomanpadulegacy® °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Kami pakar dalam menguruskan pelancong dalam Dan lu

Enjoy every moment you have. Because in life, there are no rewinds, only flashbacks. Make sure it's all worth it.
.
Good morning 早上好
.
Assalamualaikum selamat pagi 
.
#GengJomTravel #TrustedAgent #BahteraKembaraHolidays #TeamAinMata #hatyai3h2m #krabi3h2m #singaporedaytip #ussSingapore #seoulkorea5d4n #Maldives4d3n #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #pulaulangkawi #takdegengtakdehal #gengjomtravelada #takmurahtakmahal #hargamampumilik #bali4H3M #jogjakarta4H3M #bandung4d3n #kundasangsabah #hochiminhcity #MorningGreetings #morningquotes

Enjoy every moment you have. Because in life, there are no rewinds, only flashbacks. Make sure it's all worth it. . Good morning 早上好 . Assalamualaikum selamat pagi . #gengjomtravel #trustedagent #bahterakembaraholidays #teamainmata #hatyai3h2m #krab

Good morning..️ Cuti sekolah dah habis tapi cuti-cuti Malaysia tak pernah habis  Masih mencari baju renang? Boleh tgk2 dulu mana yg berkenan. Harga, boleh scroll2 post di bawah. #BajuRenangAqilah
.
Boleh whatsapp 0193311322 utk sebarang pertanyaan. Atau klik je link dekat bio  nnt terus masuk whatsapp for fast respond..
_______________

FB user boleh click sini : www.wasap.my/60193311322
_______________

#TeamDW #bajurenang #bajurenangmuslimah #bajurenangmurah #bajurenangcantik #swimwear #muslimahswimwear #bajurenangsopan #swimwearsopan #holiday #vacation #cuticutimalaysia #plussize #bajurenangplussize #bajurenangmuslimahplussize #plussizemuslimahseimwear #haleemamuslimahswimwear #haleemaswimwear #stokinrenang #swimsocks #bajurenanglelaki #haleemamuslimswimwear #muslimswimwear #pulaupangkor #pulauperhentian #pulautioman #pulauredang #pulaulangkawi

Good morning..️ Cuti sekolah dah habis tapi cuti-cuti Malaysia tak pernah habis Masih mencari baju renang? Boleh tgk2 dulu mana yg berkenan. Harga, boleh scroll2 post di bawah. #bajurenangaqilah . Boleh whatsapp 0193311322 utk sebarang pertanyaan. A

Rise and shine! ️
Beautiful morning at rock garden with fun and cheeky people! .
.
.
.
.
.
.
For room rates and diving trip link in bio for enquiries
️ #godeepertioman #godeeperdivecenter #ndlgodeeper #fundivers #rescuedivers #ladydivers #tiomanisland #rockgarden #nature #pulautioman #beautifulday #kampungtekek #cuticutimalaysia #malaysia #tiomanhotel #tiomanresort #accommodation #tiomanchalet

Rise and shine! ️ Beautiful morning at rock garden with fun and cheeky people! . . . . . . . For room rates and diving trip link in bio for enquiries ️ #godeepertioman #godeeperdivecenter #ndlgodeeper #fundivers #rescuedivers #ladydivers #tiomanislan

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do.
.
Assalamualaikum & Good Morning 
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do. . Assalamualaikum & Good Morning . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #every

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do.
.
Assalamualaikum & Good Morning 
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do. . Assalamualaikum & Good Morning . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #every

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do.
.
Assalamualaikum & Good Morning 
.
#bahterakembaraholidays
#teambahterakembaraholidays
#teamciktiamanis
#gengtravel
#gengmudahterhibur
#everyonecantravel
#kopiestravellers
#pakejmurah
#pakejbajet
#percutianmurah
#cameronhighland #pulauperhentian
#pulaulangkawi #pulautioman #hatyai #krabi #thailand #singapore #maldives
#hochiminh #vietnam #bandung #bali
#jogja #indonesia #korea #seoul

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do. . Assalamualaikum & Good Morning . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #gengtravel #gengmudahterhibur #every

Leisure dive trips with Syidi and Syarifah, you go girl! 🤘
.
.
.
.
.
.
.
For fun diving trips, link in bio for enquiries
️ #godeepertioman #godeeperdivecenter #ndlgodeeper #leisuredive #tiomanisland #boatdive #fundive #scubadivers #ladydiversmalaysia #couplesgoals #pulautioman #kampungtekek #cuticutimalaysia #malaysia

Leisure dive trips with Syidi and Syarifah, you go girl! 🤘 . . . . . . . For fun diving trips, link in bio for enquiries ️ #godeepertioman #godeeperdivecenter #ndlgodeeper #leisuredive #tiomanisland #boatdive #fundive #scubadivers #ladydiversmalaysia

aaaaaaaa.. tgl ank bini di hospital jap, smbung stle urusan baju2 keras yg dh stle pymnt, insyallah tgh hari/ptg nnti trus ke pjabat pos.. tq atas kepercayaan ini, smoga kita smua sntiasa dipermurahkan rezeki & diberi nikmat ksihatan yg baik..
*
*

mau selit order bju2 keras, d m / whatsapp 01125648684 tq.. *
*
_rm45.00 termasuk pos tuk smnjung.. sabah/srwak + rm5.00..
_Tag gildan premium..
_Size available in S to XXXL..
_to order d m @ whatsapp 01125648684.... *

#bajuband #kualalumpur #baju #sayajual #kaos #terengganu #pulautioman #kotabharu #sarawak #jdt #august2019 #sabah #august #bajuband #shirtmurah #pahang #kelantan #kaosmurah #japan #bossku #penang #thailand #portdickson #singapore #kedah #perak #selangor #negori #phuket #sabah #melaka #2019

aaaaaaaa.. tgl ank bini di hospital jap, smbung stle urusan baju2 keras yg dh stle pymnt, insyallah tgh hari/ptg nnti trus ke pjabat pos.. tq atas kepercayaan ini, smoga kita smua sntiasa dipermurahkan rezeki & diberi nikmat ksihatan yg baik.. * * m

Lepas berpenat lelah kita berkompang selama seminggu , kita raikan dengan makan² 🤣 . Alhamdulillah dengan rezeki lebih kita dapat raikannyaa . Kita bersantai di tepi pantai sambil melihat fire show Kami dari gpk team mengucap ribuan terima kasih bagi yang menjemput kami memeriahkan majlis mereka . Moga gpkteam bertambah rezeki lagi untuk masa akan datang ️ #gegarpaluankompang 
#pulautioman

Lepas berpenat lelah kita berkompang selama seminggu , kita raikan dengan makan² 🤣 . Alhamdulillah dengan rezeki lebih kita dapat raikannyaa . Kita bersantai di tepi pantai sambil melihat fire show Kami dari gpk team mengucap ribuan terima kasih bagi

⋆Langkawi, Malasia
.
Esta isla fue una sorpresa en toda regla en nuestra ruta por Malasia, no teníamos mucha esperanza en ella y eso hizo que nos sorprendiera y encantara a partes iguales. Es una isla súper completa, tiene de todo, en el Kilim Geoforest park pudimos disfrutar de una excursión entre cuevas y manglares que mereció muchísimo la pena y los paisajes... eran de escándalo!
.
.
#pulautioman #southeastasia #malaysia #asia #mochileros #travelgram #gopro #goprooftheday #goproES #backpackers #travelgram #travelphotography #beautifuldestinations #coupleslovetravel #instatravel #picoftheday #backpacking #travelholic #instapassport #couplegoals #creativetravelcouples #travelblogger #iamtb #travelgram #wanderlust #instapassport #travelcouple #catalanspelmon #living_destinations #islandlife #travelblogger #forbestravelguide #thetraveltag #quetalviajar

⋆Langkawi, Malasia . Esta isla fue una sorpresa en toda regla en nuestra ruta por Malasia, no teníamos mucha esperanza en ella y eso hizo que nos sorprendiera y encantara a partes iguales. Es una isla súper completa, tiene de todo, en el Kilim Geofor

#malaysia2013 #pulautioman