#flawless

Hi uollss 
FUJI HOT SPRING WATER FACE MIST
.

Apa yang special tentang face mist SYOK COSMETICS ni?? - ia mengandungi pelbagai mineral yg diperlukan oleh kulit manusia
- mist yg sangat halus dapat membantu kulit utk menyerap sepantas seminit
- bau yg sangat menenangkan badan dan fikiran
- sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita  www.wasap.my/60164463904

#syokcosmetics #skincareroutine #skincaretips #facemist #glowskin #flawless #bestproduct #beautyskin #settingspray #makeuptahanlama #agentstokisdiperlukan #posseluruhmalaysiasabahsarawak

Hi uollss FUJI HOT SPRING WATER FACE MIST . Apa yang special tentang face mist SYOK COSMETICS ni?? - ia mengandungi pelbagai mineral yg diperlukan oleh kulit manusia - mist yg sangat halus dapat membantu kulit utk menyerap sepantas seminit - bau yg

Hi guys, just to remind yang Mary Kay dah berbaik hati extend sale Merdeka sampai 31 Ogos tapi while stock last je tauuu!!
.

Hot items skinvi cleansing device and blusher yang dah OUT OF STOCK tu takde restock tau 
.
So jangan nangis dekat bucu katil kalu kalini terlepas pulak  .

Link on my bio 

Love,
Najwa Suardi

#marykaymysg #marykaykuantan #marykaymentakab #marykaylanchang #marykaytemerloh #marykaypahang #marykaypantaitimur #marykaypahangbeautyconsultant #marykay #flawlessskin #flawless #healthyskin #healthyskincare #skincare #skincareproducts  #skincareroutine #glassskin #freeconsultation #beautytips

Hi guys, just to remind yang Mary Kay dah berbaik hati extend sale Merdeka sampai 31 Ogos tapi while stock last je tauuu!! . Hot items skinvi cleansing device and blusher yang dah OUT OF STOCK tu takde restock tau . So jangan nangis dekat bucu kati

Super Stay Fixing Loose Powder Alha Alfa
_
Ramai makeup tapi masih tak tahu apa kegunaan fixing setting powder. Meh nk cite sikit kegunaan loose powder
_
 Untuk set makeup tahan lama
 Utk lock foundation & concealer supaya tidak crack / pecah.
 Membantu menutup pore
 Super lightweight & fine
 Mengebu gebas kn muka awk tu
 Waterproof tau - Kene air ujan/ peluh pun maintain .Tp nak amik wudhuk kene remove ya sbb tak telus air td. Punye la waterproof
 Finishing matte but still glow, ya itu lah yg kita mahukan..Selalu bila matte terus keras kejung muka awak 
_
Sapa boleh pakai ?.
_
Kulit kering boleh / kulit berminyak boleh .
Sbb apa ? Sbb ada 2 jenis :-
_
Glow powder - kulit kering/normal
Matte powder finish - kulit berminyak
_
Best kan. Jom dapatkan sekarang..!!
.
Harga : RM59.90
Postage : RM8sm / RM12ss
.
Whatsapp 016 3248904 (klik link di bio)
.
#loosepowder #powder #compactpowder #loosepowdermalaysia #loosepowderalhaalfa #foundationmakeup #concealermalaysia #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #mattepowder #glowpowder #glowing #flawless #kulitflawless #mukaflawless #kulitglowing #kulitlicin #mukaglowing #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering

Super Stay Fixing Loose Powder Alha Alfa _ Ramai makeup tapi masih tak tahu apa kegunaan fixing setting powder. Meh nk cite sikit kegunaan loose powder _ Untuk set makeup tahan lama Utk lock foundation & concealer supaya tidak crack / pecah. Memba

Just look at the texture ! 
.
Texture yang sangat halus dan bila gosok dekat kulit, kulit akan rasa sangat lembut ala ala baby skin tau ! .
Walaupun texture halus dan lembut tapi Face Scrub mampu untuk membersih hingga ke tempat paling dalam lapisan skin kita
.
.
.. .
TAK NAK KE SKIN ALA ALA BABY? .
.
Whatsapp ***+60102017526*** Or Click link at bio Ig @bougasbeautyskin

Just look at the texture ! . Texture yang sangat halus dan bila gosok dekat kulit, kulit akan rasa sangat lembut ala ala baby skin tau ! . Walaupun texture halus dan lembut tapi Face Scrub mampu untuk membersih hingga ke tempat paling dalam lapisan

#bougastestimoni
.
OTHERS PRODUCT LAMBAT BERKESAN AND ADA YANG TAK BERKESAN
.
BOUGAS SERUM PAMING BERKESAN🤭
.
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasmelaka #bougasalorgajah #bougascheng #bougastampin #bougasmpo #bougassimpangampat #bougasrembia #bougasbeautyduriantunggal #bougasbeautymelaka #serum #facescrub #bbsserum #clearskin #malaysiaskincare #exfoliate #hydratingskin #flawless #scrub #lokalah #bougasserum #bougasfacescrub #bougasmachap #bougasbeautyuitmlendu #agentbougas #trustedseller

#bougastestimoni . OTHERS PRODUCT LAMBAT BERKESAN AND ADA YANG TAK BERKESAN . BOUGAS SERUM PAMING BERKESAN🤭 . #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasmelaka #bougasalorgajah #bougascheng #bougastampin #bougasmpo #bougas

I woke up like this #Flawless !

I woke up like this #flawless !

SELAMAT MAMY DAPAT POTONGAN SPESIAL 50% khusus Mamy Hamil untuk  PEMBELIAN MAMYPOKO untuk BAYI BARU LAHIR di Unicharm Official Shop Shopee. Yuk daftarkan no HP Mamy di di link bio @mamypokoid. Menangkan juga SAMSUNG GALAXY A50 & Emas ! Info inbox akun IG resmi MamyPokoID.Credit to @adetyas_soeprapto : Happy wedding mbak @emypashasoeprapto syg Hijab & MUA by diri sendiri  #flawless #bumilhijab #bumiloutfit #23weekspregnant  #5monthspregnant #biargenduttpkece #like4like #adetyaspregnant #adetyas #b

SELAMAT MAMY DAPAT POTONGAN SPESIAL 50% khusus Mamy Hamil untuk PEMBELIAN MAMYPOKO untuk BAYI BARU LAHIR di Unicharm Official Shop Shopee. Yuk daftarkan no HP Mamy di di link bio @mamypokoid. Menangkan juga SAMSUNG GALAXY A50 & Emas ! Info inbox aku

#bougastestimoni
.
ALL INGREDIENTS ARE SAFE🤗.
.
ALL INGREDIENTS BERDAFTAR WITH NO PRODUCT REJECTION
.
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasmelaka #bougasalorgajah #bougascheng #bougastampin #bougasmpo #bougassimpangampat #bougasrembia #bougasbeautyduriantunggal #bougasbeautymelaka #serum #facescrub #bbsserum #clearskin #malaysiaskincare #exfoliate #hydratingskin #flawless #scrub #lokalah #bougasserum #bougasfacescrub #bougasmachap #bougasbeautyuitmlendu #agentbougas #trustedseller
“The most alluring thing a woman can have is confidence” - Beyoncé Giselle Knowles-Carter

“The most alluring thing a woman can have is confidence” - Beyoncé Giselle Knowles-Carter

May the flowers remind us why the rain was so necessary... 
#nature #naturephotography #flowers #flowers_super_pics #clouds #rain #naturelovers #beauty #flawless #capture #photography #love #color #joy
PATI SARANG BURUNG? ️
MAHAL LAH KAN?

Selalu dengar sarang burung je orang ingat untuk minum je kan. Untuk kesihatan dari dalam, tapi sekarang dah ada produk untuk skin yang digunakan untuk luaran.

Produk pertama yang berasakan bahan utama dari 90% PATI SARANG BURUNG WALET.

Kalau dah untuk dalaman pun fungsi dan kebaikan dia meletops, kalau dekat skin mesti kebabom kan!

Skin lembut bab sutera, skin tegang tak terkata sampai habis glowing pap pap pap!

Auchhh, cantik muda remaja lah skin kita 🤤

Hanya bermodal kan RM 20.
HAHHH?
YES! RM20 sahaja skin uols akan disaluti kebaikan dari SARANG BURUNG. 
Best ke best gilosss?
.
.
THE POWER OF BIRDNEST ESSENCE bg PNA
-Menyembuhkan masalah kulit jerawat.
-Merawat kulit muka berjeragat
-Merawat luka dan berkesan dalam menghilangkan parut .
-Mengecilkan liang pori.
-Melembabkan kulit sepanjang hari.
-Merawat masalah kulit kulit kering dan berminyak .
-Menegangkan kulit muka supaya sentiasa nampak berseri dan tidak kusam.
.
HALAL
LULUS LABTEST
KKM
BEBAS CHEMICAL
.
.
Untuk order boleh klik link di bio :)
RM20 untuk 15ml 🥰
.
.
#birdnest #birdnestessence #kecantikan #flawless #birdnestessencebangi #birdnestessencekajang #birdnestessencewangsamaju #birdnestessencesetapak #essence #serum #beauty #beautytips #beautyproducts #lotionwangi #lotion #perfume #lotionperfume #perfumetahanlama #inspiredperfume #agenwanted #lotionpemutih  #bodylotion #lotionwhitening #perfumes #perfumeaddict #perfumelover #wongiwangsamaju #wongibangi #birdnestessencebypna #birdnestmurah

PATI SARANG BURUNG? ️ MAHAL LAH KAN? Selalu dengar sarang burung je orang ingat untuk minum je kan. Untuk kesihatan dari dalam, tapi sekarang dah ada produk untuk skin yang digunakan untuk luaran. Produk pertama yang berasakan bahan utama dari 90%

PATI SARANG BURUNG? ️
MAHAL LAH KAN?

Selalu dengar sarang burung je orang ingat untuk minum je kan. Untuk kesihatan dari dalam, tapi sekarang dah ada produk untuk skin yang digunakan untuk luaran.

Produk pertama yang berasakan bahan utama dari 90% PATI SARANG BURUNG WALET.

Kalau dah untuk dalaman pun fungsi dan kebaikan dia meletops, kalau dekat skin mesti kebabom kan!

Skin lembut bab sutera, skin tegang tak terkata sampai habis glowing pap pap pap!

Auchhh, cantik muda remaja lah skin kita 🤤

Hanya bermodal kan RM 20.
HAHHH?
YES! RM20 sahaja skin uols akan disaluti kebaikan dari SARANG BURUNG. 
Best ke best gilosss?
.
.
THE POWER OF BIRDNEST ESSENCE bg PNA
-Menyembuhkan masalah kulit jerawat.
-Merawat kulit muka berjeragat
-Merawat luka dan berkesan dalam menghilangkan parut .
-Mengecilkan liang pori.
-Melembabkan kulit sepanjang hari.
-Merawat masalah kulit kulit kering dan berminyak .
-Menegangkan kulit muka supaya sentiasa nampak berseri dan tidak kusam.
.
HALAL
LULUS LABTEST
KKM
BEBAS CHEMICAL
.
.
Untuk order boleh klik link di bio :)
RM20 untuk 15ml 🥰
.
.
#birdnest #birdnestessence #kecantikan #flawless #birdnestessencebangi #birdnestessencekajang #birdnestessencewangsamaju #birdnestessencesetapak #essence #serum #beauty #beautytips #beautyproducts #lotionwangi #lotion #perfume #lotionperfume #perfumetahanlama #inspiredperfume #agenwanted #lotionpemutih  #bodylotion #lotionwhitening #perfumes #perfumeaddict #perfumelover #wongiwangsamaju #wongibangi #birdnestessencebypna #birdnestmurah

PATI SARANG BURUNG? ️ MAHAL LAH KAN? Selalu dengar sarang burung je orang ingat untuk minum je kan. Untuk kesihatan dari dalam, tapi sekarang dah ada produk untuk skin yang digunakan untuk luaran. Produk pertama yang berasakan bahan utama dari 90%

PATI SARANG BURUNG? ️
MAHAL LAH KAN?

Selalu dengar sarang burung je orang ingat untuk minum je kan. Untuk kesihatan dari dalam, tapi sekarang dah ada produk untuk skin yang digunakan untuk luaran.

Produk pertama yang berasakan bahan utama dari 90% PATI SARANG BURUNG WALET.

Kalau dah untuk dalaman pun fungsi dan kebaikan dia meletops, kalau dekat skin mesti kebabom kan!

Skin lembut bab sutera, skin tegang tak terkata sampai habis glowing pap pap pap!

Auchhh, cantik muda remaja lah skin kita 🤤

Hanya bermodal kan RM 20.
HAHHH?
YES! RM20 sahaja skin uols akan disaluti kebaikan dari SARANG BURUNG. 
Best ke best gilosss?
.
.
THE POWER OF BIRDNEST ESSENCE bg PNA
-Menyembuhkan masalah kulit jerawat.
-Merawat kulit muka berjeragat
-Merawat luka dan berkesan dalam menghilangkan parut .
-Mengecilkan liang pori.
-Melembabkan kulit sepanjang hari.
-Merawat masalah kulit kulit kering dan berminyak .
-Menegangkan kulit muka supaya sentiasa nampak berseri dan tidak kusam.
.
HALAL
LULUS LABTEST
KKM
BEBAS CHEMICAL
.
.
Untuk order boleh klik link di bio :)
RM20 untuk 15ml 🥰
.
.
#birdnest #birdnestessence #kecantikan #flawless #birdnestessencebangi #birdnestessencekajang #birdnestessencewangsamaju #birdnestessencesetapak #essence #serum #beauty #beautytips #beautyproducts #lotionwangi #lotion #perfume #lotionperfume #perfumetahanlama #inspiredperfume #agenwanted #lotionpemutih  #bodylotion #lotionwhitening #perfumes #perfumeaddict #perfumelover #wongiwangsamaju #wongibangi #birdnestessencebypna #birdnestmurah

PATI SARANG BURUNG? ️ MAHAL LAH KAN? Selalu dengar sarang burung je orang ingat untuk minum je kan. Untuk kesihatan dari dalam, tapi sekarang dah ada produk untuk skin yang digunakan untuk luaran. Produk pertama yang berasakan bahan utama dari 90%

Percaya atau tidak, kulit bukan sahaja sihat tetapi lebih cantik, licin dan gebu semulajadi. Kulit anda akan lebih cantik dan lembut seperti anda menggunakan scrub. Sedangkan anda baru sahaja bersauna. Kebaikan sauna dari segi cantikkan kulit tidak dapat disangkal lagi.
-info dr Pn.Zulrina
.
#saunaku#saunakurus#sihat #cantik #kurus #slim #flawless #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #burnfat #weightlost #reduceweight #saunamalaysia #saunapuchong #saunaasia #testimoni #kulit #skincare #healthy #life #strok #strock #kebas #sakitlutut #doublechin #testimonisaunaku
#testimoniturunberat#saunabangi#

Percaya atau tidak, kulit bukan sahaja sihat tetapi lebih cantik, licin dan gebu semulajadi. Kulit anda akan lebih cantik dan lembut seperti anda menggunakan scrub. Sedangkan anda baru sahaja bersauna. Kebaikan sauna dari segi cantikkan kulit tidak d

Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream Melawan garis halus dan tanda penuaan.
Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
Mengurangkan kemerahan pada kulit.
Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.

Nak tahu shade yang available boleh tengok dekat story highlight tau.. nak senang WhatsApp je link on my bio 

Love,
Najwa Suardi

#marykaymysg #marykaykuantan #marykaymentakab #marykaylanchang #marykaytemerloh #marykaypahang #marykaypantaitimur #marykaypahangbeautyconsultant #marykay #flawlessskin #flawless #healthyskin #healthyskincare #skincare #skincareproducts  #skincareroutine #glassskin #freeconsultation #beautytips

Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream Melawan garis halus dan tanda penuaan. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB

Makeup always starts with the basics right?

Our Flawless Collection is the perfect Collection to start with, it includes: - Beauty Booster Cream Foundation spf 35
- Mineral Powder Foundation spf25
- Iluma brightening concealer
- Kabuki brush

The foundations are available in 6 shades -
Porcelain, Barely Nude, Warm Beige, Soft Honey, Smooth Caramel & Rich Mocha

The Iluma concealer comes in 3 shades -
Lattee, Brûlée, Chai (Samples are available)

The mineral powder foundation is also refillable so you only ever have to buy the pot once then just buy our eco refills 

How to apply:
1. Apply a few drops of Beauty Booster Sheer Foundation onto your face. Blend to a dewy, even finish using fingers or make up sponge. Apply a little more product for higher coverage on areas of redness, dark circles and any blemishes you wish to conceal.
2. To conceal and brighten, dot Illuma Light-diffusing Concealer onto your under eye area, blending out with clean fingers To highlight, apply along your cheekbones.
3. Press your Kabuki Brush into the mesh centre of your Mineral Foundation buffing plate, picking up a small amount of product and swirling to remove excess. Apply the powder to your whole face, or target any areas which call for a little extra coverage, such as the T-zone. Move in gentle, circular motions to achieve a flawless finish.

This Collection is only £62 (saving you £24 so your actually getting the Mineral powder foundation FREE!!!) Order by messaging me 
or
Shop online - 
www.tropicskincare.com/pages/rachaellucas (search 'flawless') 30 Day Happiness Guarantee 
#makeup #flawless #foundationmakeup #lovetropicskincareandmakeup

Makeup always starts with the basics right? Our Flawless Collection is the perfect Collection to start with, it includes: - Beauty Booster Cream Foundation spf 35 - Mineral Powder Foundation spf25 - Iluma brightening concealer - Kabuki brush The fo

Huntung orang kulit normal ni. Tak. banyak ragam.. Tapi tak banyak ragam pun kena jaga elok elok naaa.
.
Skin routine kena betul. Nak. lagi normal guna la BOUGAS SERUM hee
.
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasmelaka #bougasalorgajah #bougascheng #bougastampin #bougasmpo #bougassimpangampat #bougasrembia #bougasbeautyduriantunggal #bougasbeautymelaka #serum #facescrub #bbsserum #clearskin #malaysiaskincare #exfoliate #hydratingskin #flawless #scrub #lokalah #bougasserum #bougasfacescrub #bougasmachap #bougasbeautyuitmlendu #agentbougas #trustedseller

Huntung orang kulit normal ni. Tak. banyak ragam.. Tapi tak banyak ragam pun kena jaga elok elok naaa. . Skin routine kena betul. Nak. lagi normal guna la BOUGAS SERUM hee . #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasmelak

Halo, sapa kulit COMBINATION kita geng. Dila punya oily duku sampai boleh goreng ikan kat muka ahaha. The dryness sampai ketegang kulit
.
Tapi lepas apply tak habis sebot BOUGAS SERUM kulit bertambah helok jaaa. Kejap kejap nak jeling cermin hahaha
.
#bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasmelaka #bougasalorgajah #bougascheng #bougastampin #bougasmpo #bougassimpangampat #bougasrembia #bougasbeautyduriantunggal #bougasbeautymelaka #serum #facescrub #bbsserum #clearskin #malaysiaskincare #exfoliate #hydratingskin #flawless #scrub #lokalah #bougasserum #bougasfacescrub #bougasmachap #bougasbeautyuitmlendu #agentbougas #trustedseller

Halo, sapa kulit COMBINATION kita geng. Dila punya oily duku sampai boleh goreng ikan kat muka ahaha. The dryness sampai ketegang kulit . Tapi lepas apply tak habis sebot BOUGAS SERUM kulit bertambah helok jaaa. Kejap kejap nak jeling cermin hahaha .

Give a glamorous and shiny touch to your look like @valentiinapzz . Apply Light Potion on cheekbones, tip of the nose and cupid's bow, warm the cheeks with Rhythm & Blush – 305 Tina and a bold stroke of Dip Liner Shiny on the eyes.

#beautycode #ilovemakeup #beautifulskin #flawlessskin #flawless #makeup #makeupaddict #mua #makeupartist #naturallook #perfectskin #blogger #beautyblogger #beautybrand #instamakeup #makeuplover #makeuplove #makeupaddicts #makeupaddicted #cosmetics #beauty #instabeauty #mesaudamilanobybeautycode #thepowerofmakeup #muabeautycode #getthelook #liquidhighlighter #lightpotion

Give a glamorous and shiny touch to your look like @valentiinapzz . Apply Light Potion on cheekbones, tip of the nose and cupid's bow, warm the cheeks with Rhythm & Blush – 305 Tina and a bold stroke of Dip Liner Shiny on the eyes. #beautycode #ilov

Yuuuk yng mau booking dr sekarang sebelum kehabisan seat

Buat yng pengen tampil cantik  elegant  open booking makeup for :
- wedding
- Engagement
- Graduation
- Party
- Photoshoot
- Bridesmaid
- Fashionshow
- Prewedd
- Matternity
- etc....... For more details and booked please cintact :
Wa. : 082298594452

@inspirasipengantinmuslim
@inspirasinikah
@inspirasikebayapernikahan

#muabekasiselatan #muabekasiutara #muabekasibarat #muabekasi #kursusmakeup #makeupprewedding
#makeupwisuda #makeupwisudabekasi #makeupparty #makeuplamaran #makeupprewed #makeupakadnikah #muaharapanindah #makeupgraduation #makeupartistmurah #makeupwedding #makeupjunkie #makeuptutorial #kursusmakeup #flawless #makeuppengantin #makeuppengajian #weddingmakeup #makeupbridesmaid #makeupbukutahunan #makeuplover #kursusmakeupbekasi #makeupaddict #makeupartistbekasiselatan

Yuuuk yng mau booking dr sekarang sebelum kehabisan seat Buat yng pengen tampil cantik elegant open booking makeup for : - wedding - Engagement - Graduation - Party - Photoshoot - Bridesmaid - Fashionshow - Prewedd - Matternity - etc....... For mo

Yuuuk yng mau booking dr sekarang sebelum kehabisan seat

Buat yng pengen tampil cantik  elegant  open booking makeup for :
- wedding
- Engagement
- Graduation
- Party
- Photoshoot
- Bridesmaid
- Fashionshow
- Prewedd
- Matternity
- etc....... For more details and booked please cintact :
Wa. : 082298594452

@inspirasipengantinmuslim
@inspirasinikah
@inspirasikebayapernikahan

#muabekasiselatan #muabekasiutara #muabekasibarat #muabekasi #kursusmakeup #makeupprewedding
#makeupwisuda #makeupwisudabekasi #makeupparty #makeuplamaran #makeupprewed #makeupakadnikah #muaharapanindah #makeupgraduation #makeupartistmurah #makeupwedding #makeupjunkie #makeuptutorial #kursusmakeup #flawless #makeuppengantin #makeuppengajian #weddingmakeup #makeupbridesmaid #makeupbukutahunan #makeuplover #kursusmakeupbekasi #makeupaddict #makeupartistbekasiselatan

Yuuuk yng mau booking dr sekarang sebelum kehabisan seat Buat yng pengen tampil cantik elegant open booking makeup for : - wedding - Engagement - Graduation - Party - Photoshoot - Bridesmaid - Fashionshow - Prewedd - Matternity - etc....... For mo

Yolo

Yolo

SUSU AIRIZ 3 PERISA DALAM 1 KOTAK.
.
🥛🥛🥛🥛🥛.
.
.
. Minum susu airiz badan rasa ringan ,tak lemau .
Minum susu airiz kekal segar 
setiap pagi .
Minum susu airiz rasa tenaga lebih dari biasa.
Minum susu airiz berat maintain walaupun makan byk.
minum susu airiz kulit lembab cantik.
minum susu airiz kulit makin cerah.
.
.
.

Susu Airiz dengan 3 perisa dalam 1 kotak ni memang luar biasa sedap, langsung x hamis walaupun Susu Kambing.
.
.
#EnaknyaSusuAiriz #serum #foundation  #airiz #cantik  #flawless  #wanita #24k #murah #jimat #cepat #kosmetik #makeup #cosmetic  #malaysia #kemaman #terengganu #kuantan #kurus #skinny #sihat #eatclean #august #health #beauty #baru #ogos

SUSU AIRIZ 3 PERISA DALAM 1 KOTAK. . 🥛🥛🥛🥛🥛. . . . Minum susu airiz badan rasa ringan ,tak lemau . Minum susu airiz kekal segar setiap pagi . Minum susu airiz rasa tenaga lebih dari biasa. Minum susu airiz berat maintain walaupun makan byk. minum sus

Our products are proudly produced in Malaysia under strict quality control standards . Shila For Men products are formulated and manufactured according to KKM guidelines and comply with Good Manufacturing Practices (GMP)
.
. #products#skincareroutine#menswear#menskincare#flawless#comingsoon#acne#scar#clearskin#youth#facial#cleanser#instabeauty #instaproduct#smooth#moustache #safe#fresh#soap#serum#refresh#sport#active#skincaretips#power#moisturiser#shilaformen

Our products are proudly produced in Malaysia under strict quality control standards . Shila For Men products are formulated and manufactured according to KKM guidelines and comply with Good Manufacturing Practices (GMP) . . #products #skincareroutine

This grey any yellow theme is just beyond how I can just express it.#flawless

This grey any yellow theme is just beyond how I can just express it.#flawless

ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub️ REAL District Babes ️ REAL RESULTS  ️ SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram

ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub️ REAL District Babes ️ REAL RESULTS ️ SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram

DENGAN PINKLADY BODY PERFECTION
.
TAK PERLU PAKAI PUSH UP BRA !!
TAK PERLU PAKAI PADDING NAK UP KAN PUNGGUNG !!
.
Nahh... jom dapatkan PinkLady ni !!
Montok Mantop Ketat Padat

KHASIAT PINKLADY :
Membesarkan payudara
Menegangkan payudara
Memejalkan payudara & pinggul
Memontokkan payudara & pinggul
Mencantikan & menghaluskan kulit
Mengurangkan keguguran rambut
Menstabilkan hormon
.
Dengan ramuan herbanya yang hebat akan membuatkan cik suami sentiasa tergoda termimpi2 dan menjadikan :
.
Hubungan suami isteri semakin erat..
Masalah senggugut hilang dan haid teratur..
Meningkatkan libido wanita..
Susuk badan lebih solid menggiurkan..
Wajah kelihatan berseri2.. segar.. awet muda...
.

Jom wasap saya untuk dapatkan PinkLady anda.
.
================
FOLLOW INSTAGRAM  @pink_lady_merecik

whatsaAp Direct 
https://linktr.ee/pink_lady_merecik
.
.
===============
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram

DENGAN PINKLADY BODY PERFECTION . TAK PERLU PAKAI PUSH UP BRA !! TAK PERLU PAKAI "PADDING" NAK UP KAN PUNGGUNG !! . Nahh... jom dapatkan PinkLady ni !! Montok Mantop Ketat Padat KHASIAT PINKLADY : Membesarkan payudara Menegangkan payudara Memejalkan

Follow @Kacamata_softlense_nashop, SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR 
Bisa beda minus kanan kiri
FREE lenscase
Minus/Normal harga sama

Order ke :
WA 089530314690
Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO
#jualsoftlens#softlens#softlensmurah#softlensfreeongkir#jualsoftlensmurah#nobluk#sweetyhydrocor#batisspartax#solotica1#muaindonesia#makeupartisindonesia#softlensori#spatax#dreamcolor#softlenskorea#softlensusa#softlensjakarta#softlensx2#fashion#mua#flawless#bulumatapalsu#kecantikan#soflensbandung#softlensbanjarmasin#softlenssemarang#wedding#muajakarta#makeup2019#menikah

Follow @kacamata_softlense_nashop , SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR Bisa beda minus kanan kiri FREE lenscase Minus/Normal harga sama Order ke : WA 089530314690 Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO #jualsoftlens #softlens #softlensmurah #s

Airiz Liquid Blusher  Diformulakan dengan Vitamin C, vitamin E dan Argan Oil untuk perlindungan radikal bebas.
.
 Mencipta gaya solekan yang tampak licin, semula jadi & bercahaya.
.
 Diserap dgn lebih natural pd kulit langsung memberikan keselesaan pd kulit.
.
 Solekan anda pasti tampak hidup dengan efek lembap.
.
.
.
.
#kosmetik
#airizskinz
#cantik
#flawless
#bibircantik
#bibir
#lipmatte
#cepat
#foundation
#serum
#moisturize
#lips
#makeup
#ogos
#august
#kuantan
#kemaman
#wanita
#girla
#woman
#murah #jinat
#airiz
#cosmetics
 #beautiful #natural
#freshlook
#face
#bareskin
.

Airiz Liquid Blusher Diformulakan dengan Vitamin C, vitamin E dan Argan Oil untuk perlindungan radikal bebas. . Mencipta gaya solekan yang tampak licin, semula jadi & bercahaya. . Diserap dgn lebih natural pd kulit langsung memberikan keselesaan p

DENGAN PINKLADY BODY PERFECTION
.
TAK PERLU PAKAI PUSH UP BRA !!
TAK PERLU PAKAI PADDING NAK UP KAN PUNGGUNG !!
.
Nahh... jom dapatkan PinkLady ni !!
Montok Mantop Ketat Padat

KHASIAT PINKLADY :
Membesarkan payudara
Menegangkan payudara
Memejalkan payudara & pinggul
Memontokkan payudara & pinggul
Mencantikan & menghaluskan kulit
Mengurangkan keguguran rambut
Menstabilkan hormon
.
Dengan ramuan herbanya yang hebat akan membuatkan cik suami sentiasa tergoda termimpi2 dan menjadikan :
.
Hubungan suami isteri semakin erat..
Masalah senggugut hilang dan haid teratur..
Meningkatkan libido wanita..
Susuk badan lebih solid menggiurkan..
Wajah kelihatan berseri2.. segar.. awet muda...
.

Jom wasap saya untuk dapatkan PinkLady anda.
.
================
FOLLOW INSTAGRAM  @pink_lady_merecik

whatsaAp Direct 
https://linktr.ee/pink_lady_merecik
.
.
===============
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram

DENGAN PINKLADY BODY PERFECTION . TAK PERLU PAKAI PUSH UP BRA !! TAK PERLU PAKAI "PADDING" NAK UP KAN PUNGGUNG !! . Nahh... jom dapatkan PinkLady ni !! Montok Mantop Ketat Padat KHASIAT PINKLADY : Membesarkan payudara Menegangkan payudara Memejalkan

Follow @Kacamata_softlense_nashop, SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR 
Bisa beda minus kanan kiri
FREE lenscase
Minus/Normal harga sama

Order ke :
WA 089530314690
Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO
#jualsoftlens#softlens#softlensmurah#softlensfreeongkir#jualsoftlensmurah#nobluk#sweetyhydrocor#batisspartax#solotica1#muaindonesia#makeupartisindonesia#softlensori#spatax#dreamcolor#softlenskorea#softlensusa#softlensjakarta#softlensx2#fashion#mua#flawless#bulumatapalsu#kecantikan#soflensbandung#softlensbanjarmasin#softlenssemarang#wedding#muajakarta#makeup2019#menikah

Follow @kacamata_softlense_nashop , SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR Bisa beda minus kanan kiri FREE lenscase Minus/Normal harga sama Order ke : WA 089530314690 Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO #jualsoftlens #softlens #softlensmurah #s

.
[KALAU MELEKAT MACAM MANA NAK MINUM PULAK NANTI? ]
.
Antara kerisauan terbesar kaum wanita kalau pakai lipmatte, melekat kat cawan kalau minum kan? Haa, sebenarnya #DianzSemiLipsMatte tak melekat hokay! Founder Dianz siap buat eksperimen PEKA sains tau. 🤭
.
.
Sekotak + FREE 1 pouch bag mini RM35 
3 kotak + FREE 3 pouch bag mini RM100 .
.
Whatsapp :  017 9544 869
Dm / klik link bio : @dianz.syazbeauty
.
.
#DV #NLC #DMM #hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #SatuHariSatuTips #JadiCantik #NakCantik #Flawless #AuraWhite #NakPutih #HilangJerawat #InfoKecantikan #JomPutih #PutihGebu #CantikGebuGebas #Licin 
#DianzManjung #DianzLumut #DianzSitiawan #TipsDianz #DianzVitaminPremium #DVPremium #LebihBerkesan #LebihJimat #DV2019 #KesanLebihPantas #SemiLipmatteDianz

. [KALAU MELEKAT MACAM MANA NAK MINUM PULAK NANTI? ] . Antara kerisauan terbesar kaum wanita kalau pakai lipmatte, melekat kat cawan kalau minum kan? Haa, sebenarnya #dianzsemilipsmatte tak melekat hokay! Founder Dianz siap buat eksperimen PEKA sains

Yuuuk yng mau booking dr sekarang sebelum kehabisan seat

Buat yng pengen tampil cantik  elegant  open booking makeup for :
- wedding
- Engagement
- Graduation
- Party
- Photoshoot
- Bridesmaid
- Fashionshow
- Prewedd
- Matternity
- etc....... For more details and booked please cintact :wa 082298594452

@inspirasipengantinmuslim
@inspirasinikah
@inspirasikebayapernikahan

#muabekasiselatan #muabekasiutara #muabekasibarat #muabekasi #kursusmakeup #makeupprewedding
#makeupwisuda #makeupwisudabekasi #makeupparty #makeuplamaran #makeupprewed #makeupakadnikah #muaharapanindah #makeupgraduation #makeupartistmurah #makeupwedding #makeupjunkie #makeuptutorial #kursusmakeup #flawless #makeuppengantin #makeuppengajian #weddingmakeup #makeupbridesmaid #makeupbukutahunan #makeuplover #kursusmakeupbekasi #makeupaddict #makeupartistbekasiselatan

Yuuuk yng mau booking dr sekarang sebelum kehabisan seat Buat yng pengen tampil cantik elegant open booking makeup for : - wedding - Engagement - Graduation - Party - Photoshoot - Bridesmaid - Fashionshow - Prewedd - Matternity - etc....... For mo

Follow @Kacamata_softlense_nashop, SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR 
Bisa beda minus kanan kiri
FREE lenscase
Minus/Normal harga sama

Order ke :
WA 089530314690
Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO
#jualsoftlens#softlens#softlensmurah#softlensfreeongkir#jualsoftlensmurah#nobluk#sweetyhydrocor#batisspartax#solotica1#muaindonesia#makeupartisindonesia#softlensori#spatax#dreamcolor#softlenskorea#softlensusa#softlensjakarta#softlensx2#fashion#mua#flawless#bulumatapalsu#kecantikan#soflensbandung#softlensbanjarmasin#softlenssemarang#wedding#muajakarta#makeup2019#menikah

Follow @kacamata_softlense_nashop , SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR Bisa beda minus kanan kiri FREE lenscase Minus/Normal harga sama Order ke : WA 089530314690 Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO #jualsoftlens #softlens #softlensmurah #s

DENGAN PINKLADY BODY PERFECTION
.
TAK PERLU PAKAI PUSH UP BRA !!
TAK PERLU PAKAI PADDING NAK UP KAN PUNGGUNG !!
.
Nahh... jom dapatkan PinkLady ni !!
Montok Mantop Ketat Padat

KHASIAT PINKLADY :
Membesarkan payudara
Menegangkan payudara
Memejalkan payudara & pinggul
Memontokkan payudara & pinggul
Mencantikan & menghaluskan kulit
Mengurangkan keguguran rambut
Menstabilkan hormon
.
Dengan ramuan herbanya yang hebat akan membuatkan cik suami sentiasa tergoda termimpi2 dan menjadikan :
.
Hubungan suami isteri semakin erat..
Masalah senggugut hilang dan haid teratur..
Meningkatkan libido wanita..
Susuk badan lebih solid menggiurkan..
Wajah kelihatan berseri2.. segar.. awet muda...
.

Jom wasap saya untuk dapatkan PinkLady anda.
.
================
FOLLOW INSTAGRAM  @pink_lady_merecik

whatsaAp Direct 
https://linktr.ee/pink_lady_merecik
.
.
===============
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram

DENGAN PINKLADY BODY PERFECTION . TAK PERLU PAKAI PUSH UP BRA !! TAK PERLU PAKAI "PADDING" NAK UP KAN PUNGGUNG !! . Nahh... jom dapatkan PinkLady ni !! Montok Mantop Ketat Padat KHASIAT PINKLADY : Membesarkan payudara Menegangkan payudara Memejalkan

Follow @Kacamata_softlense_nashop, SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR 
Bisa beda minus kanan kiri
FREE lenscase
Minus/Normal harga sama

Order ke :
WA 089530314690
Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO
#jualsoftlens#softlens#softlensmurah#softlensfreeongkir#jualsoftlensmurah#nobluk#sweetyhydrocor#batisspartax#solotica1#muaindonesia#makeupartisindonesia#softlensori#spatax#dreamcolor#softlenskorea#softlensusa#softlensjakarta#softlensx2#fashion#mua#flawless#bulumatapalsu#kecantikan#soflensbandung#softlensbanjarmasin#softlenssemarang#wedding#muajakarta#makeup2019#menikah

Follow @kacamata_softlense_nashop , SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR Bisa beda minus kanan kiri FREE lenscase Minus/Normal harga sama Order ke : WA 089530314690 Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO #jualsoftlens #softlens #softlensmurah #s

DENGAN PINKLADY BODY PERFECTION
.
TAK PERLU PAKAI PUSH UP BRA !!
TAK PERLU PAKAI PADDING NAK UP KAN PUNGGUNG !!
.
Nahh... jom dapatkan PinkLady ni !!
Montok Mantop Ketat Padat

KHASIAT PINKLADY :
Membesarkan payudara
Menegangkan payudara
Memejalkan payudara & pinggul
Memontokkan payudara & pinggul
Mencantikan & menghaluskan kulit
Mengurangkan keguguran rambut
Menstabilkan hormon
.
Dengan ramuan herbanya yang hebat akan membuatkan cik suami sentiasa tergoda termimpi2 dan menjadikan :
.
Hubungan suami isteri semakin erat..
Masalah senggugut hilang dan haid teratur..
Meningkatkan libido wanita..
Susuk badan lebih solid menggiurkan..
Wajah kelihatan berseri2.. segar.. awet muda...
.

Jom wasap saya untuk dapatkan PinkLady anda.
.
================
FOLLOW INSTAGRAM  @pink_lady_merecik

whatsaAp Direct 
https://linktr.ee/pink_lady_merecik
.
.
===============
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladybodyperfection  #badancantik #bodylentik #bodymantap #bodyidaman #menawan #flawless #jamumontok #jamumoden #kurus #kurusselamat #detox #perapatmissv #missvketat #ketat #kekaldara #payudarasexy #RemyEmpire #ukugroup #instashop #cikguseo #terapiinstagram

DENGAN PINKLADY BODY PERFECTION . TAK PERLU PAKAI PUSH UP BRA !! TAK PERLU PAKAI "PADDING" NAK UP KAN PUNGGUNG !! . Nahh... jom dapatkan PinkLady ni !! Montok Mantop Ketat Padat KHASIAT PINKLADY : Membesarkan payudara Menegangkan payudara Memejalkan

Follow @Kacamata_softlense_nashop, SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR 
Bisa beda minus kanan kiri
FREE lenscase
Minus/Normal harga sama

Order ke :
WA 089530314690
Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO
#jualsoftlens#softlens#softlensmurah#softlensfreeongkir#jualsoftlensmurah#nobluk#sweetyhydrocor#batisspartax#solotica1#muaindonesia#makeupartisindonesia#softlensori#spatax#dreamcolor#softlenskorea#softlensusa#softlensjakarta#softlensx2#fashion#mua#flawless#bulumatapalsu#kecantikan#soflensbandung#softlensbanjarmasin#softlenssemarang#wedding#muajakarta#makeup2019#menikah

Follow @kacamata_softlense_nashop , SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR Bisa beda minus kanan kiri FREE lenscase Minus/Normal harga sama Order ke : WA 089530314690 Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO #jualsoftlens #softlens #softlensmurah #s

Airiz Liquid Blusher  Diformulakan dengan Vitamin C, vitamin E dan Argan Oil untuk perlindungan radikal bebas.
.
 Mencipta gaya solekan yang tampak licin, semula jadi & bercahaya.
.
 Diserap dgn lebih natural pd kulit langsung memberikan keselesaan pd kulit.
.
 Solekan anda pasti tampak hidup dengan efek lembap.
.
.
.
#kosmetik
#airizskinz
#cantik
#flawless
#bibircantik
#bibir
#lipmatte
#cepat
#foundation
#serum
#moisturize
#lips
#makeup
#ogos
#august
#kuantan
#kemaman
#wanita
#girla
#woman
#murah #jinat
#airiz
#cosmetics
 #beautiful #natural
#freshlook
#face
#bareskin
.

Airiz Liquid Blusher Diformulakan dengan Vitamin C, vitamin E dan Argan Oil untuk perlindungan radikal bebas. . Mencipta gaya solekan yang tampak licin, semula jadi & bercahaya. . Diserap dgn lebih natural pd kulit langsung memberikan keselesaan p

Follow @Kacamata_softlense_nashop, SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR 
Bisa beda minus kanan kiri
FREE lenscase
Minus/Normal harga sama

Order ke :
WA 089530314690
Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO
#jualsoftlens#softlens#softlensmurah#softlensfreeongkir#jualsoftlensmurah#nobluk#sweetyhydrocor#batisspartax#solotica1#muaindonesia#makeupartisindonesia#softlensori#spatax#dreamcolor#softlenskorea#softlensusa#softlensjakarta#softlensx2#fashion#mua#flawless#bulumatapalsu#kecantikan#soflensbandung#softlensbanjarmasin#softlenssemarang#wedding#muajakarta#makeup2019#menikah

Follow @kacamata_softlense_nashop , SOFTLENS ORI TERMURAH, FREE ONGKIR Bisa beda minus kanan kiri FREE lenscase Minus/Normal harga sama Order ke : WA 089530314690 Line : @gpf2867z (pake @) atau KLIK LINK DI BIO #jualsoftlens #softlens #softlensmurah #s

So for the past 2 weeks I have not once glammed up, I have been so confident in my own skin that I haven’t felt the need to hide behind a mask. I do love a full glam but every now and again its nice to just do it natural.  We should all feel confident in our own skin, this is me ️ no filter ️ no make up ️ no editing️ just raw. 
I will admit I have a little help from a few things to help me feel safe in my own skin ...  every women needs a team behind her to make her feel like the strong, fierce women she is .. thanks to @skin_mas @yuvaskincare @dermalogicaaus @pureindulgenceskinandbeauty @ashleylaurenlashstudio @doll__boutique I feel confident in me  
Love yourself first above all else ... then everything else will fall into place 
#beautyisskindeep

So for the past 2 weeks I have not once glammed up, I have been so confident in my own skin that I haven’t felt the need to hide behind a mask. I do love a full glam but every now and again its nice to just do it natural. We should all feel confiden